Elegáns úr Fiat Torpedo kabrio gépkocsival. Jármű, közlekedés, autó, bőrsisak, Magyarország, 1920-as évek. Az eredeti 6x9 cm-es negatívról. Nagyobb méretű reprint fotó.

Raktárkészlet: 1 db
Elegáns úr Fiat Torpedo kabrio gépkocsival. Jármű, közlekedés, autó, bőrsisak, Magyarország, 1920-as évek. Az eredeti 6x9 cm-es negatívról. Nagyobb méretű reprint fotó.
Nagyobb méretű reprint fotó. Elegáns úr Fiat Torpedo kabrio gépkocsival. Jármű, közlekedés, autó, bőrsisak, Magyarország, 1920-as évek. Az eredeti 6x9 cm-es negatívról.
méret megközelítőleg (centiméterben): 31 x 43
A digitális képen szereplő sárga sorszám nem szerepel a fotón! A feltüntetett méret a papír méretét jelzi. Maga a fotó ennél kisebb! A fotó mérete a papír méretéhez képest 1-2 centiméterrel oldalanként rövidebb. A így keletkezett fehér margó a fotót a kasírozás mellett paszpartuzásra is alkalmassá teszi! A rövidebb oldal pontos méretét a negatív oldalainak méretaránya határozza meg!
Az eredeti negatív professzionális negatív szkennerrel lett digitalizálva. A nagy méretű digitális állomány aprólékos retusálás után kerül nyomtatásra. A nyomtatást professzionális FOTÓ NYOMTATÓVAL végezzük (jelenleg Epson 4900, Epson 9900). Kifejezetten FOTÓ MINŐSÉG! Nem poszter, nem nyomdai termék! A hirdetésben szereplő kép tónusa némiképpen eltérhet az eladó fotóétól, mivel a legtöbb monitor kalibrálása kis mértékben eltérő.
állapot: új, a képen láthatóak szerint.
A fotó szállítása a mellékelt ábrán látható papírhengerekbenben történik. Több fotó vásárlása esetén a szállítási költség nem növekszik!
A szerzői jogok az eredeti negatív tulajdonosát illetik. Csak a fényképet vásárolja meg, nem pedig a szerzői jogot. A fénykép írásos engedély nélkül nem másolható!

4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
1000
Webáruház készítés
vatera.hu